Maak mooiere nachtfoto’s!

Wil jij leren hoe je prachtige nachtfoto’s maakt met lichtstrepen, stervorming en bokeh? Of wil je de verdieping opzoeken en meer leren over HDR fotografie, Melkweg fotograferen of nabewerking? Op Avondfotografie.nl word jij een expert in avond- en nachtfotografie!

LEER MEER

Ontwikkel je nachtfotografie

Kies uit verschillende manieren van educatie, te volgen op locatie of thuis vanaf de bank. 

Online cursus nachtfotografie

Leer van A tot Z hoe je de mooiste nachtfoto’s maakt in deze uitgebreide online cursus nachtfotografie. Ruim 30 video’s en 20 leeslessen, te volgen in eigen tijd en tempo, waar en wanneer je wilt.

MEER INFORMATIE

Praktijkboeken en e-books

Weten hoe je het blauwe uurtje optimaal benut? Of meer de verdieping opzoeken over astrofotografie? Leren hoe je de basisprincipes van je camera onder de knie krijgt? Je leest het in onze informatieve en mooi vormgegeven boeken en e-books.

BEKIJK ONS AANBOD

Workshop nachtfotografie

Maak een vliegende start en breng theorie in de praktijk! Met persoonlijke begeleiding van een ervaren docent. Incl. gratis e-book, videolessen nabewerking en feedback op gemaakte foto’s. Succes gegarandeerd!

Te volgen in meerdere steden in Nederland, in o.a. Deventer, Rotterdam en Amersfoort.

MEER INFORMATIE

Dit vinden onze deelnemers

Bij aanvang werden de cursisten vriendelijk door Renzo ontvangen. Kort na het voorstellen een korte, maar duidelijke uitleg over de instellingen. Tijdens de route was er voldoende aandacht voor iedere cursist. Het belangrijkste is misschien wel dat deze workshop niet voelde als een 3-uur durende les op school.

Martijn van S.
Martijn van S.
Workshop deelnemer

Weer aardig wat opgestoken door de heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Ik kan weer aan de gang om het opgestoken in de praktijk te brengen. Helaas zat het weer niet mee, maar dat kan gebeuren bij een buitenshoot. Het was zeker een uitnodiging om in de toekomst in te schrijven voor een andere workshop.

Marko K.
Marko K.
Workshop deelnemer

Ik heb een leuke en leerzame workshop gehad van Renzo. We waren met een kleine groep van 8 personen waardoor er voldoende tijd was voor de cursisten. Veel leuke en goede tips gekregen en veel geleerd. Ondanks de kou -3 of zo was de sfeer goed en gezellig. Dank! Volgend jaar weer!

Marion G.
Marion G.
Workshop deelnemer

Aanrader. Het was een erg leuke en leerzame avond. We hebben hele andere aspecten van onze camera leren kennen en leuke compositie tips gekregen. Daarnaast was de groep en de instructeur gezellig en relaxed. Top!

Gerard V.
Gerard V.
Workshop deelnemer

Gratis e-book: 10 tips voor optimale scherpte

Zelfs de kleinste trilling zorgt voor een onscherpe foto! Voorkom onscherpe foto’s door dit e-book in huis te halen. Deze 10 tips zullen jouw scherpte gegarandeerd verbeteren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Avondfotografie.nl en download direct dit e-book.

Lees onze laatste tips:

Partners:

Renzo Gerritsen is tevens ambassadeur van Leofoto.