Ontwikkel je fotografie in de praktijk

Fotografie leer je het beste door te doen en door te experimenteren. Maak een vliegende start en doe mee met onze workshops! Je loopt mee met een professioneel fotograaf, krijgt voldoende persoonlijke aandacht en feedback op gemaakte foto’s. 

Klik hier als je online wilt leren

Workshop nachtfotografie

Tijdens de workshop avondfotografie gaan we in de praktijk aan de slag met alle technieken die nodig zijn om de mooiste nachtfoto’s te maken. Leer o.a. hoe je je camera handmatig instelt, hoe je goed belichte en ruisvrije foto’s maakt en leer handmatig scherpstellen.

Je volgt een workshop in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Deventer en Amersfoort. Incl. gratis e-book, videolessen nabewerking en professionele feedback op foto’s.

Meer informatie

Workshop light painting

Laat je gaan tijdens een workshop light painting! We leren de basis in avondfotografie en gaan een stap verder met staalwol en gekleurd licht. We maken de mooiste lichtkunstwerken op een verantwoorde manier en dat allemaal met behulp van je camera. Ben jij in voor een uitdaging?

Meer informatie

Workshop HDR fotografie

Komt het soms voor dat je voorgrond te donker is, maar je lucht goed belicht? Of heb je het probleem dat je nachtfoto’s veel donkere schaduwen en overbelichting bevat? Fotografeer je binnenshuis en zijn de ramen overbelicht? Heb je moeite om dit in de nabewerking in balans te brengen?
 
Met deze HDR fotografie workshop leer jij hoe je in elke situatie een goed belichte foto maakt!
Meer informatie

Workshop Adobe Lightroom

Ben jij na het maken van de foto niet tevreden met het eindresultaat? Of heb je momenteel Adobe Lightroom, maar heb je moeite om daar jouw weg in te vinden? In deze workshop leer je in enkele uren hoe je optimaal gebruik kunt maken van Adobe Lightroom; één van de beste en meest gebruikte fotobewerkingsprogramma’s. Krijg persoonlijke begeleiding en ontvang achteraf enkele video’s zodat je de theorie opnieuw kunt bekijken.

Meer informatie

1-op-1 coaching

Heb jij een specifiek onderdeel waar je meer over wilt leren, bijvoorbeeld HDR-fotografie, de belichtingsdriehoek of compositie? Met 1-op-1 coaching gaan we samen op pad om te werken aan jouw wensen.

Het is een op maat gemaakt programma zodat je flinke stappen kunt nemen en je krijgt achteraf persoonlijke begeleiding zodat je lekker door kunt gaan met je ontwikkeling.

Meer informatie
× Stel hier jouw vraag!