fbpx
 

Wil je niet meedoen met een grote groep, maar toch snel je camera onder de knie krijgen? Dan is een 1-op-1 workshop fotografie voor jou! 

Heb je net een nieuwe camera gekocht, maar fotografeer je nog steeds op de automatische stand? Of wil je op de manuele stand fotograferen, maar kost het je moeite? Tijdens een privéles kunnen we stap voor stap alle functies van de camera met jou doornemen. Als je al enigszins weet hoe je je camera instelt en meer de diepte in wilt is dat ook geen enkel probleem. In een aantal uur ga je namelijk enorm veel leren! Een privé workshop fotografie is volledig afgestemd op wat jij wilt leren zodat je écht flinke stappen kunt maken.

  • 1-op-1 les van een fotograaf met 10 jaar ervaring
  • Deelnemen kan met elke camera: Nikon, Canon, Sony etc.
  • Een op maat gemaakt programma met punten die jij wilt bespreken
  • Doordeweeks of in het weekend
  • Eventueel samen met een vriend of fotomaatje te volgen
  • Leuk om cadeau te geven!

 

IEMAND MEENEMEN?

Wil je toch niet helemaal in je eentje deelnemen, dan kan je voor een kleine meerprijs iemand meenemen. Extra gezellig, je kunt met elkaar sparren én voordeliger.

Investering

De investering voor een 1-op-1 workshop bedragen € 75,- per uur incl. BTW. Wil je iemand meenemen, dan kan dit voor € 30,- per uur extra. Voor deze prijs krijg je 100% persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma met jouw of jullie wensen. Ik noem het een investering, omdat je investeert in jezelf! Je kan hiermee flinke stappen maken. 

De workshop is inclusief drankje, een uitgebreid e-book t.w.v. € 19,95, feedback op gemaakte foto’s en gratis videolessen nabewerking in Adobe Lightroom. Een BTW bon is mogelijk. Deze prijs is exclusief eventuele reiskosten.

Renzo Gerritsen nachtfotografie Amsterdam
Workshop avondfotografie