Privéles nachtfotografie

Het is mogelijk om een workshop te volgen op basis van wat JIJ wil. Wil je graag een workshop volledig afgestemd op wat jij wilt leren? 100% persoonlijke aandacht van een professional? Of vind je het niet prettig om met een grote groep mensen mee te gaan? Dan is er de mogelijkheid om een privéles nachtfotografie aan te vragen. Jij bepaalt waar we het tijdens de workshop over gaan hebben zodat je écht flinke stappen kunt maken.

Heb je net een nieuwe camera gekocht, maar heb je geen idee hoe de camera werkt? Of heb je nog steeds veel moeite met het (handmatig) instellen van je camera? Tijdens een privéles kunnen we stap voor stap alle functies van de camera met jou doornemen. Weet je al enigszins of helemaal hoe een camera werkt, maar wil je meer de diepte in? Ook dit is geen enkel probleem. We kennen alle ins & out van de camera, handige tips en tricks die het verschil maken en hoe je pakkende composities maakt.

Iemand meenemen?

Wil je toch niet helemaal in je eentje deelnemen, maar iemand meenemen zoals je fotografiemaatje? Voor een kleine meerprijs is dit mogelijk.

We geven ook een masterclass met maximaal 4 personen van 6 uur lang. Klik hier voor meer informatie.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 120,- per twee uur en € 150,- voor drie uur. Wil je iemand meenemen, dan kan dit voor € 30,- per uur. Voor deze prijs krijg je 100% persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma met jouw of jullie wensen.

De workshop is inclusief hapje en drankje, een uitgebreid e-book t.w.v. € 14,95 en gratis videolessen nabewerking in Adobe Lightroom. Een BTW bon is mogelijk. 

Workshop avondfotografie