Waarom een workshop volgen bij Avondfotografie.nl?

Tijdens onze workshops wordt er uitgebreid uitleg gegeven over de belichtingsdriehoek: sluitertijd, diafragma, en ISO. Dit zijn drie instellingen die in elke tak van fotografie terugkomen en die je elke dag gebruikt om het mooiste resultaat te behalen. Tijdens de workshop leer je meer over wat deze instellingen doen en hoe je deze zo instelt dat je het beste resultaat krijgt, elke dag opnieuw. Deze kennis kan je niet alleen toepassen bij avondfotografie, maar ook bij bijvoorbeeld portret,- studio of landschapsfotografie.

We geven je ook tips & tricks die het verschil zullen maken. Tips & tricks waarvan jij waarschijnlijk nog niet weet dat ze bestaan. Jouw kennis over de camera en de instellingen neemt dus enorm toe. Daarom haal jij veel meer uit je camera dan voorheen en ga je vanzelfsprekend veel betere foto’s maken. Het plezier zal toenemen!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Doordat we met een maximaal aantal van 8 personen een workshop geven, krijg je genoeg persoonlijke begeleiding en heb je volop de kans om vragen te stellen, zowel vòòr, tijdens als na de workshop. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een workshop ontvang je van ons het e-book Avondfotografie t.w.v.€ 9,50 helemaal gratis. We vragen jou om dit e-book goed door te lezen zodat we tijdens de workshop meer tijd kunnen besteden aan het fotograferen zelf.

MAAK KENNIS MET ELKAAR

Gedurende een workshop ga je met een groep op stap. Je bent met mensen die dezelfde liefde voor fotografie delen en die wellicht dezelfde moeilijkheden of vragen hebben. Wees dus niet bang dat je geen gespreksonderwerp hebt. Je kunt elkaar motiveren én je kan leuke contacten op doen waardoor je nog eens samen op pad kunt. Geen zorgen, het hoeft natuurlijk niet, maar wij zorgen ervoor dat je een gezellige avond zal beleven.

Nazorg

Wanneer de workshop over is stopt het niet. Voorafgaand aan de workshop wordt er via e-mail extra informatie verstuurd. Hierdoor kan je ook achteraf je geheugen nog eens opfrissen als je iets vergeten bent. Daarnaast is het mogelijk om foto’s, gemaakt tijdens de workshop, in te sturen en daar feedback van een professioneel fotograaf op te ontvangen.

Al met al volg je een workshop omdat je niet alleen met veel meer kennis mee naar huis gaat. Je kunt ook nieuwe contacten op doen en de prachtige foto’s die je gemaakt hebt mee naar huis nemen. Zijn dit voor jou genoeg redenen om deel te nemen? Bekijk dan ons aanbod in workshops.

Bekijk een videoimpressie:

Wat vinden onze deelnemers?

Martijn v. S.
Bij aanvang werden de cursisten vriendelijk door Renzo ontvangen. Kort na het voorstellen een korte, maar duidelijke uitleg over de instellingen. Tijdens de route was er voldoende aandacht voor iedere cursist. Het belangrijkste is misschien wel dat deze workshop niet voelde als een 3-uur durende les op school.

Martijn v. S.
Workshop deelnemer
-
score 5/5
Marco K.
Weer aardig wat opgestoken door de heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Ik kan weer aan de gang om het opgestoken in de praktijk te brengen. Helaas zat het weer niet mee, maar dat kan gebeuren bij een buitenshoot. Het was zeker een uitnodiging om in de toekomst in te schrijven voor een andere workshop.

Marco K.
Workshop deelnemer
-
score 4,5/5
Gerard V.
Aanrader. Het was een erg leuke en leerzame avond. We hebben hele andere aspecten van onze camera leren kennen en leuke compositie tips gekregen. Daarnaast was de groep en de instructeur gezellig en relaxed. Top!

Gerard V.
Workshop deelnemer
-
score 5/5
Marion G.
Ik heb een leuke en leerzame workshop gehad van Renzo. We waren met een kleine groep van 8 personen waardoor er voldoende tijd was voor de cursisten. Veel leuke en goede tips gekregen en veel geleerd. Ondanks de kou -3 of zo was de sfeer goed en gezellig. Dank! Volgend jaar weer!

Marion G.
Workshop deelnemer
-
score 5/5