fbpx
 

Waarom je een workshop of online cursus moet volgen bij Avondfotografie.nl

Klein aantal deelnemers

Door een klein aantal deelnemers te hanteren van maximaal 8 personen is er voldoende persoonlijke aandacht en tijd om vragen te stellen.

 

Informatie vooraf en achteraf

Voorafgaand aan een workshop ontvang je ons e-book t.w.v. 14,95. Achteraf ontvang je videolessen, persoonlijke feedback en leuke oefenopdrachten.

 

ONTMOET NIEUWE MENSEN

Ontmoet nieuwe mensen uit jouw regio en ga samen op stap om de wereld van de fotografie te ontdekken.

 

KLEIN AANTAL DEELNEMERS

Geen grote groepen, wij maken tijd voor jou. Doordat we met een groep van maximaal 8 personen op pad gaan is er voldoende persoonlijke aandacht en genoeg tijd om vragen te stellen aan de docent. Heb jij moeite met het bepalen van een mooie compositie of heb je een andere specifieke vraag? Aarzel dan niet om jouw vragen aan onze docent te stellen. Ons doel is dat je na de workshop zelfstandig aan de slag kunt gaan met het maken van de mooiste avondfoto’s.

ONTVANG HET E-BOOK, VIDEOLESSEN EN FEEDBACK

Voorafgaand aan de workshop ontvang je ons e-book t.w.v. 14,95 waardoor je goed voorbereid aan de workshop kunt beginnen. Er is dan meer tijd over voor waar je bent gekomen: het fotograferen! Achteraf kan je feedback van de docent ontvangen op de gemaakte foto’s. Ook ontvang je videolessen waarin we een HDR foto samenvoegen en bewerken in Adobe Lightroom zodat je een vliegende start maakt. Tot slot hebben we een video voor je met leuke foto opdrachten waardoor je avondfotografie verder ontdekt en het niet zal verleren. Succes gegarandeerd!

 

Workshops avondfotografie of lightpainting

 

JE ONTMOET NIEUWE MENSEN

Sommigen vinden het niks, alleen op pad gaan als het donker is. Dat neemt niemand je kwalijk. Sommigen gaan liever met anderen op pad zodat ze sneller bezig gaan met fotografie. Het volgen van een workshop is een ideale manier om mensen te ontmoeten met dezelfde liefde voor fotografie. Natuurlijk kan je tijdens een workshop ook veel van elkaar leren. Wij merken dat veel deelnemers uit dezelfde regio komen waardoor je nog eens samen op pad kunt gaan. Geen zorgen, dit is natuurlijk volledig vrijblijvend. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je een gezellige avond zal beleven.

Informatie voor het leven

Tijdens onze workshops wordt er uitgebreid uitleg gegeven over de belichtingsdriehoek: sluitertijd, diafragma, en ISO. Dit zijn drie instellingen die in elke tak van fotografie terugkomen en die je elke dag gebruikt om het mooiste resultaat te behalen. Tijdens de workshop leer je meer over wat deze instellingen doen en hoe je deze zo instelt dat je het beste resultaat krijgt, elke dag opnieuw. Deze kennis kan je niet alleen toepassen bij avondfotografie, maar ook bij bijvoorbeeld portret,- studio of landschapsfotografie.

Online cursus

Niet alleen maar thuis achter de computer leren. Nee, ook persoonlijke feedback en handige oefenopdrachten! Op deze manier kan je alle besproken theorie goed onthouden en contact houden met de docent.

Leren op eigen tempo

De online cursus avondfotografie kan je volledig op eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wil. Heb je maar een kwartiertje de tijd? Dan kan je zo 4 kleine video’s bekijken. Jij beslist.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht bij een online cursus? Jazeker! Maak foto’s d.m.v. onze leuke oefenopdrachten en ontvang persoonlijk feedback op gemaakte foto’s. je kan al je vragen gewoon aan ons stellen.

Levenslang toegang en gratis updates

Alle video’s in de online cursus verlopen niet! Ontvang gratis updates als er een nieuwe video aan de cursus wordt toegevoegd (wat we zeker zullen blijven doen).

Een online cursus is ideaal, omdat je leert over (avond)fotografie waar en wanneer jij wil. Je bent nergens aan gebonden. Ging de video voor jou iets te snel? Kijk de video dan gewoon opnieuw. Bang dat je niet genoeg gepusht zal worden om de online cursus af te kunnen ronden? Daar gaan wij je bij helpen door middel van oefenopdrachten en persoonlijke feedback.

Waar wacht je nog op?

Ik wil fotografie op eigen tempo leren!

 
Online avondfotografie cursus