Dit zijn de beknopte algemene voorwaarden van Avondfotografie.nl.

Workshop- of cursusmateriaal / e-book

1. Verstrekt cursusmateriaal mag niet verspreid worden zonder toestemming.
2. Het workshop- en cursusmateriaal mag uitsluitend door de cursist gebruikt worden.
3. Het e-book avondfotografie mag niet worden verspreid zonder toestemming.

Workshops en Photowalks

1. Een inschrijving van een workshop of Photowalk wordt officieel als de betaling door ons is ontvangen. Wanneer de betaling niet is ontvangen voor de ingeplande datum is het helaas niet mogelijk om deel te nemen.

2. De deelnemer is tijdens de workshop of Photowalk zelf verantwoordelijk voor zijn of haar apparatuur. Bij eventuele materiaalschade door de deelnemer of invloed van buitenaf is Avondfotografie.nl niet aansprakelijk.

3. Annuleren van een workshop of Photowalk is mogelijk. Let op het onderstaande:
– > 21 dagen voor de workshop of Photowalk: 100% van het bedrag wordt teruggestort
– 7 t/m 20 dagen voor de workshop of Photowalk: 50% van het bedrag wordt teruggestort
– < 7 dagen voor de workshop of Photowalk: terugstorting niet meer mogelijk.

4. Er bestaat uitzonderingen op regel 3. Als er sprake is van een geldige reden tot annuleren worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht. Een geldige reden is bijvoorbeeld het overlijden van naasten. Als de deelnemer verhinderd is wegens ziekte, dient de deelnemer zelf een vervanger te zoeken. Wij proberen jou te helpen bij het vinden van een vervanger, maar kunnen geen garanties geven.

5. Bij slecht weer zijn wij helaas genoodzaakt om de workshop of Photowalk te verplaatsen. Uiterlijk 24 uur van tevoren krijg je hierover bericht via e-mail of telefoon.

6. In het geval van een geannuleerde workshop of Photowalk zal er in overleg een nieuwe datum gezocht worden via datumprikker.nl. Als blijkt dat de deelnemer niet kan op de gekozen datum zal het bedrag zo snel mogelijk terug gestort worden, maar we doen er natuurlijk alles aan om de deelnemer gewoon deel te laten nemen.

7. Wanneer de deelname officieel is ontvangt de deelnemer gratis het e-book avondfotografie en twee videolessen nabewerking. Dit is workshop materiaal en dit mag onder geen beding zonder toestemming worden verspreid en enkel door de deelnemer gebruikt worden.

8. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Avondfotografie.nl is niemand gerechtigd gegevens, materiaal, uittreksels, werkwijzes/etc. te openbaren, te exploiteren of op welke wijze dan ook te verveelvoudigen.

9. Indien de deelnemer foto’s opstuurt voor feedback na het volgen van de workshop mag Avondfotografie.nl deze foto’s gebruiken op de website en social media ter promotie van de workshops of om de feedback met onze volgers te delen. Avondfotografie.nl is niet in staat om deze foto’s te delen voor andere doeleinden. Het auteursrecht blijft ten allen tijden van de deelnemer.

Online cursus en e-books

1. Na ontvangst van betaling heeft de klant direct toegang tot onze online cursussen en e-books. Bij iDeal als betaalmethode is dit meteen, bij overboeking als betaalmethode kan dit tot 1 á 2 werkdagen duren.

2. De klant heeft onbeperkt toegang tot de digitale producten van Avondfotografie.nl. De producten zijn 24/7 bereikbaar. Via https://avondfotografie.nl/mijn-account/ heeft de klant toegang tot online cursussen en is de bestelgeschiedenis te vinden. Hierin zijn ook de e-books te downloaden.

3. De aankoop van een online cursus of e-book is persoonsgebonden, evenals de inloggegevens. Dit houdt in dat dit door niemand anders gebruikt mag worden. Bij fraude zal het account geblokkeerd worden.

4. E-books kunnen na aankoop niet meer geretourneerd worden.

Fysieke producten

1. Na aankoop worden fysieke producten binnen 1-2 werkdagen verstuurd.

2. Fysieke producten kunnen binnen 14 dagen retour gemeld worden zonder opgave van reden.

3. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

4. Nadat de retour is ontvangen zal het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen worden teruggestort.

Betaling

1. Alle prijzen op de website van Avondfotografie.nl worden weergegeven inclusief BTW.

2. Door een bestelling af te ronden op Avondfotografie.nl gaat de consument automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

3. Bij de optie ‘Overboeking’ bij betaling hoort een betalingstermijn van 14 dagen. Volg bij het overmaken de instructies en vermeld altijd het bestel/factuurnummer. De bestelling wordt pas bevestigd of verzonden als de betaling ontvangen is.

4. Eventuele kortingscodes kunnen niet gecombineerd worden tenzij anders vermeld.