Ontwikkel je fotografie in de praktijk

Fotografie leer je het beste door te doen en door veel te experimenteren met jouw camera. Daar kunnen wij je bij helpen! Je maakt een vliegende start met onze workshops nachtfotografie.

Tijdens een workshop nachtfotografie word je persoonlijk begeleid door nachtfotografie expert Renzo Gerritsen die jou handige tips & tricks zal geven. Al jouw vragen kan je vooraf, tijdens en na de workshop stellen. Voorafgaand aan de workshop kan je je uitgebreid voorbereiden door het gratis e-book dat je zult ontvangen. Achteraf heb je ook nog de kans om feedback te krijgen op foto’s die je tijdens de workshop gemaakt hebt. Dit zal je nog verder helpen met het maken van de mooiste nachtfoto’s. Kortom: succes gegarandeerd!

Bij Avondfotografie.nl hebben we een uitgebreid aanbod in workshops nachtfotografie. Je kunt een workshop nachtfotografie volgen in Deventer, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht en nog veel meer steden. Kijk ook eens naar onze workshops lightpainting en HDR fotografie.

Klik hier als je online wilt leren

Workshop nachtfotografie

Tijdens de workshop avondfotografie gaan we in de praktijk aan de slag met alle technieken die nodig zijn om de mooiste nachtfoto’s te maken. Leer o.a. hoe je je camera handmatig instelt, hoe je goed belichte en ruisvrije foto’s maakt en leer handmatig scherpstellen.

Je volgt een workshop in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Deventer en Amersfoort. Incl. gratis e-book, videolessen nabewerking en professionele feedback op foto’s.

Meer informatie

Workshop light painting

Laat je gaan tijdens een workshop light painting! We leren de basis in avondfotografie en gaan een stap verder met staalwol en gekleurd licht. We maken de mooiste lichtkunstwerken op een verantwoorde manier en dat allemaal met behulp van je camera. Ben jij in voor een uitdaging?

Meer informatie

Workshop HDR fotografie

Komt het soms voor dat je voorgrond te donker is, maar je lucht goed belicht? Of heb je het probleem dat je nachtfoto’s veel donkere schaduwen en overbelichting bevat? Fotografeer je binnenshuis en zijn de ramen overbelicht? Heb je moeite om dit in de nabewerking in balans te brengen?
Met deze HDR fotografie workshop leer jij hoe je in elke situatie een goed belichte foto maakt!
Meer informatie

Workshop Adobe Lightroom

Ben jij na het maken van de foto niet tevreden met het eindresultaat? Of heb je momenteel Adobe Lightroom, maar heb je moeite om daar jouw weg in te vinden? In deze workshop leer je in enkele uren hoe je optimaal gebruik kunt maken van Adobe Lightroom; één van de beste en meest gebruikte fotobewerkingsprogramma’s. Krijg persoonlijke begeleiding en ontvang achteraf enkele video’s zodat je de theorie opnieuw kunt bekijken.

Meer informatie

1-op-1 coaching

Heb jij een specifiek onderdeel waar je meer over wilt leren, bijvoorbeeld HDR-fotografie, de belichtingsdriehoek of compositie? Met 1-op-1 coaching gaan we samen op pad om te werken aan jouw wensen.

Het is een op maat gemaakt programma zodat je flinke stappen kunt nemen en je krijgt achteraf persoonlijke begeleiding zodat je lekker door kunt gaan met je ontwikkeling.

Meer informatie

Workshop nachtfotografie: een totaalplaatje

Maak kennis met de belichtingsdriehoek

Tijdens onze workshops wordt er uitgebreid uitleg gegeven over sluitertijd, diafragma en ISO: de belichtingsdriehoek. Dit zijn drie instellingen die in elke tak van fotografie terugkomen en die je elke dag gebruikt om het mooiste resultaat te behalen. Tijdens de workshop leer je meer over wat deze instellingen doen en en welk effect ze hebben op jouw foto. Je gaat leren hoe je dit effectief in de praktijk toepast, elke dag opnieuw. Onze workshops geven je de kennis om in elke situatie een goede foto te maken.

Deze kennis kan je niet alleen toepassen bij avondfotografie, maar ook bij bijvoorbeeld portret,- studio of landschapsfotografie.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt voldoende persoonlijke aandacht van ervaringsdeskundige Renzo Gerritsen. Renzo heeft in al zijn jaren fotografie alle mogelijke fouten gemaakt die je je kunt voorstellen.  Dat zorgt ervoor dat Renzo zich goed kan inleven en je tips & tricks kan geven die het verschil zullen maken.

Doordat we met een maximaal aantal van 8 personen een workshop geven, krijg je genoeg persoonlijke begeleiding en heb je volop de kans om vragen te stellen. Deze kans heb je voor, tijdens én na de workshop. We staan altijd voor je klaar.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een workshop ontvang je gratis van ons het e-book Avondfotografie t.w.v. € 19,99. We vragen jou om dit e-book goed door te lezen zodat we tijdens de workshop meer tijd kunnen besteden aan het fotograferen zelf.

Breid je netwerk uit

Gedurende een workshop ga je met een groep op stap. Je bent met mensen die dezelfde liefde voor fotografie delen en die wellicht dezelfde moeilijkheden of vragen hebben. Wees dus niet bang dat je geen gespreksonderwerp hebt. Je kunt elkaar motiveren én je kan leuke contacten op doen waardoor je nog eens samen op pad kunt. Geen zorgen, het hoeft natuurlijk niet, maar wij zorgen ervoor dat je een gezellige avond zal beleven.

Nazorg en persoonlijke feedback

Wanneer de workshop klaar is stopt het niet! Voorafgaand aan de workshop wordt er via e-mail een uitgebreid e-book verstuurd. Dit e-book zit vol met informatie over avond- en nachtfotografie. Hierdoor kan je ook achteraf je geheugen nog eens opfrissen als je iets vergeten bent. Daarnaast is het mogelijk om foto’s, gemaakt tijdens de workshop, in te sturen en daar persoonlijke feedback op te ontvangen.

Is een workshop nachtfotografie iets voor mij?

Ben jij een beginnend of gevorderd fotograaf die het magische avond- en nachtfotografie wilt ontdekken? Iemand die wilt leren hoe je goed belichte, 100% scherpe en ruisvrije nachtfoto’s maakt? Hoe je je camera handmatig en in de M-stand gebruikt? Tijdens de workshop nachtfotografie komen alle aspecten aan bod. Het zijn aspecten die je ook in andere takken van fotografie kunt gebruiken, zoals landschapsfotografie.

Door een goede voorbereiding te bieden, persoonlijke aandacht te geven tijdens de avond en uitgebreide nazorg ben je niet alleen veel kennis en ervaring rijker. Je gaat ook met een lach terug naar huis!

Volg een workshop bij Avondfotografie.nl

Al met al volg je een workshop omdat je niet alleen met veel meer kennis mee naar huis gaat. Je kunt ook nieuwe contacten op doen en de prachtige foto’s die je gemaakt hebt mee naar huis nemen. Zijn dit voor jou genoeg redenen om deel te nemen? Bekijk dan ons aanbod in workshops.

× Stel hier jouw vraag!