Avondfotografie.nl: alle geheimen over avondfotografie ontrafeld.

Renzo Gerritsen

Fotograaf Renzo Gerritsen is de initiatiefnemer van Avondfotografie.nl. Renzo werd in 2014 getroffen door het avondfotografie virus en heeft zich sindsdien vastgebeten in deze magische tak van fotografie. Ondertussen weet Renzo alles wat er maar te weten valt over avondfotografie. Niet alleen weet hij hoe je de mooiste avondfoto’s kunt maken, maar hij weet ook de fouten die je kunt maken. Al deze kennis en ervaring geeft hij maar wat graag door aan mensen die avondfotografie net zo liefhebben als hijzelf. Met Avondfotografie.nl wil Renzo liefhebbers en geïnteresseerden van avondfotografie een plek geven waar men altijd terecht kan voor vragen, inspiratie en (online) workshops.

In onze blog lees je tips over avondfotografie. Je leest onder andere meer over de instellingen, benodigde apparatuur, tips over nabewerking en nog veel meer. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op! Wij zullen je vraag maar wat graag beantwoorden.

Op de inspiratiepagina komen fotografen aan het woord die hun beste avondfoto’s laten zien. Fotografen die meer vertellen over hun werk en wat avondfotografie voor hun betekent. Bij het zien en lezen over deze fotografen en hun werk krijg je spontaan zin om naar buiten te gaan en om meer uit jezelf te halen.

Word lid van onze community!

Avondfotografie.nl is actief op facebook! Dagelijks worden de nieuwste tips en de mooiste avondfoto’s geplaatst. Ook jij kan je foto’s plaatsen. Indien gewenst kan je daar feedback op ontvangen. Via de facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en lees je de laatste tips.

Avondfotografie.nl
KVK: 65837487
BTW: NL216007872B01

Gevestigd:
Steenhouwerssteeg 10
1012 HJ, Amsterdam