Avondfotografie.nl: alle geheimen over avondfotografie ontrafeld.

Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben de initiatiefnemer van Avondfotografie.nl. Ik werd in 2014 getroffen door het avondfotografie virus en heb mij sindsdien vastgebeten in deze magische tak van fotografie. Niet alleen weet ik hoe je de mooiste avondfoto’s kunt maken, ik weet ook heel goed welke fouten je kunt maken. Deze kennis en ervaring geef ik maar wat graag door aan mensen die avondfotografie net zo liefhebben als ikzelf. Mensen zoals jij! Met Avondfotografie.nl hebben liefhebbers en geïnteresseerden van avondfotografie een plek waar men altijd terecht kan voor vragen, inspiratie, feedback en (online) workshops.

Je kunt hier niet alleen over avondfotografie lezen. We geven ook regelmatig workshops in verschillende steden in Nederland en je kunt een online cursus volgen waarbij je persoonlijk contact met mij kunt hebben als je vragen hebt of feedback wilt. Dat geldt eigenlijk voor al jouw vragen! Heb je een vraag of opmerking, stel hem dan gerust via onze contactpagina.

Word lid van onze community!

Avondfotografie.nl is actief op facebook! Dagelijks worden de nieuwste tips en de mooiste avondfoto’s geplaatst. Ook jij kan je foto’s plaatsen. Indien gewenst kan je daar feedback op ontvangen. Via de facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en lees je de laatste tips.

Avondfotografie.nl
KVK: 65837487

Steenhouwerssteeg 10
1012 HJ, Amsterdam