Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben professioneel fotograaf met een enorme voorliefde voor avondfotografie. Laat ik er niet omheen draaien; mijn eerste keer avondfotografie was een ramp! Ik had mij van tevoren goed ingelezen, maar op locatie bleek het lastiger dan gedacht. Verslagen ging ik naar huis, vastberaden om het de volgende keer beter te doen. Sindsdien ben ik getroffen door het avondfotografie virus en besteedde ik maandenlang tijd en energie in het verbeteren van mijn avondfoto’s. Ruim 7 jaar later weet ik niet alleen hoe je de mooiste avondfoto’s kunt maken, ik weet ook al te goed welke frustraties erbij komen kijken en welke fouten je kunt maken.

Deze kennis en ervaring deel ik nu met jou! Op Avondfotografie.nl vind jij alles op één plek om een vliegende start te maken. Je kunt hier namelijk niet alleen over avondfotografie lezen. We geven regelmatig workshops in verschillende steden in Nederland en je kunt een online cursus volgen waarbij je persoonlijk contact met mij kunt hebben als je vragen hebt of feedback wilt. Dat geldt voor al jouw vragen! Heb je een vraag of opmerking, stel hem dan gerust via onze contactpagina of word lid van onze facebookgroep.

Avondfotografie.nl is actief op facebook en Instagram! Dagelijks worden de nieuwste tips en de mooiste avondfoto’s geplaatst. Via de facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en lees je de laatste tips. Plaats jouw foto’s op Instagram met #avondfotografie of #nachtfotografie.

Avondfotografie.nl
KVK: 65837487

Steenhouwerssteeg 10
1012 HJ, Amsterdam

Renzo Gerritsen Photowalk Amsterdam

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0.00
Shipping 0.00
Tax 0.00
Total 0.00
0