Veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor je klaar als je vragen hebt, maar voordat je contact opneemt kan je het antwoord op je vraag wellicht al hieronder vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Betaling:

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er kan betaald worden via iDeal en via overboeking. Je hoeft slechts de stappen te volgen die worden gegeven bij het betalen en te kiezen voor iDeal of overboeking. Wil je met een ander middel betalen? Neem dan contact met ons op.

Cadeaubon

Het is mogelijk om een product zoals het e-book of een workshop te betalen met een cadeaubon wanneer het bedrag van de cadeaubon gelijk is aan de prijs van het product. Als de prijs van de cadeaubon minder is dan het bedrag van het gekozen product, dan wordt het bedrag van de cadeaubon in mindering gebracht. We kunnen helaas geen geld teruggeven als het bedrag van de cadeaubon hoger is dan de prijs van het door jou gekozen product.

Zie hieronder waar je de code van de cadeaubon moet invullen:

Workshops:

Hoelaat en waar begint de workshop?

Één week voor de workshop krijg je alle benodigde informatie via email toegestuurd. In deze mail staat de starttijd en startlocatie genoteerd en hoe laat de workshop eindigt.  Op de workshoppagina kan je al zien welke locaties we gaan bezoeken.

Wat als ik vertraagd ben?

In de mail waarin alle benodigde informatie staat staat ook het telefoonnummer van de docent die de workshop gaat geven. Je kunt dus ten alle tijden contact opnemen met de docent. We kunnen helaas niet van de starttijd afwijken, maar de route is van tevoren bekend. Je kunt dus tijdens de workshop inspringen.

Wat zijn de benodigdheden?

Voor de workshop heb je nodig:

  • Camera waarmee handmatig sluitertijd, ISO en diafragma ingesteld kan worden
  • Stevig statief nodig
  • Afstandsbediening (is optioneel, maar zeer handig om te hebben)

Zorg ook voor kleding passend bij het weer en de temperatuur.

Kan ik een workshop annuleren?

Het is mogelijk om een workshop na bestelling te annuleren. Let hierbij goed op de volgende voorwaarden:

– 15 dagen voor de workshop krijgt u het volledige bedrag teruggestort
– 14 tot 7 dagen krijgt u 50% van het bedrag teruggestort
– 7 dagen vóór de workshop geven wij geen geld meer retour

Wat als de weersvoorspellingen slecht weer voorspellen?

Het weer laat zich lastig lezen. Om die reden beslissen we één dag van tevoren of een workshop door kan gaan of niet. U zult dan een mail/telefoontje krijgen. We gaan dan samen op zoek naar een nieuwe datum aan de hand van een datumplanner.