Leren door te lezen

Leer jij door te lezen? Kies dan uit ons uitgebreide aanbod in boeken en e-books.

Bekijk ons aanbod in boeken en e-books

Bekijk ook onze online (video)cursussen.

Voordelen van onze e-books:

✅ Direct beginnen met lezen
✅ Leren in eigen tijd en tempo
✅ Onbeperkt toegang, waar je ook bent
✅ Zeer geschikt als naslagwerk
✅ Werkt op elk apparaat: smartphone, Ipad, laptop
✅ Veel prachtige foto’s en voorbeelden

Praktijkboek Astrofotografie

Kijk jij altijd vol verbazing naar de sterrenhemel? In dit Praktijkboek Astrofotografie, geschikt voor de beginnende en gevorderde fotograaf, delen Renzo Gerritsen en Corné Ouwehand hun jarenlange kennis met jou. Zo leer je stap voor stap hoe je spectaculaire foto’s maakt van de nachtelijke hemel.

Beschikbaar als hardcover en e-book + toegang tot online cursus astrofotografie.

MEER INFORMATIE

E-book Avond- en Nachtfotografie (200 pag.)

In dit praktijkboek worden alle geheimen van het magische avond- en nachtfotografie ontrafeld. Het boek bevat 200 pagina’s vol met tips & tricks, 10 uitdagende doe-opdrachten en een uitgebreide bonus met ruim 1 uur aan videomateriaal over nabewerking.

MEER INFORMATIE

Fotografie Startersboekje – 28 fotografiekaarten

Met het Fotografie Starterboekje maak je een vliegende start! In het boekje worden de onderwerpen besproken die voor jou als beginnend fotograaf belangrijk zijn, inclusief handige spiekbriefjes en compositietips.

Beschikbaar als geprint boekje (a5) en e-book.

Meer informatie

Hulpgids: Het Blauwe Uur

Haal het maximale uit het blauwe uurtje met dit uitgebreide e-book. Het 50 pagina tellende e-book staat boordevol tips & tricks waarmee je de mooiste foto’s in het blauwe uur kunt maken.

Het blauwe uur is het mooiste moment van de dag. Het is het moment waarop de lucht prachtig blauw kleurt. Fotograferen tijdens het blauwe uur is veel meer dan alleen op tijd aanwezig zijn. Er spelen een hoop andere factoren mee die je blauwe uur foto tot een succes kunnen maken. Dit komt allemaal aan bod in deze handige hulpgids.

Meer informatie

Hulpgids: effecten van avond- en nachtfotografie

Leer alles over de prachtige effecten van avond- en nachtfotografie en de benodigde instellingen.  Lichtstrepen, stervorming of bokeh: jij weet na het lezen van dit handige e-book wat de unieke effecten zijn van avond- en nachtfotografie en hoe je dit kunt bereiken.

Als je eenmaal weet hoe je dit moet toepassen kan je oneindig mooie foto’s maken. Het geeft jouw foto’s en creativiteit een enorme boost én het plezier zal zeker weten toenemen.

Meer informatie

Ook beschikbaar: Online cursus nachtfotografie

Leer van A tot Z hoe je de mooiste nachtfoto’s maakt in deze uitgebreide online cursus nachtfotografie. 

Er is ruim 4 uur aan materiaal en je hebt direct contact met de docent. Te volgen in eigen tijd en tempo. Succes gegarandeerd!

Meer informatie