fbpx

Leren door te lezen

Leer jij door te lezen? Kies dan uit ons uitgebreide aanbod in boeken en e-books.

Bekijk ons aanbod in boeken en e-books

Bekijk ook onze online (video)cursussen.

Voordelen van onze e-books:

✅ Direct beginnen met lezen
✅ Leren in eigen tijd en tempo
✅ Onbeperkt toegang, waar je ook bent
✅ Zeer geschikt als naslagwerk
✅ Werkt op elk apparaat: smartphone, Ipad, laptop
✅ Veel prachtige foto’s en voorbeelden

Praktijkboek Avond- en Nachtfotografie

In dit praktijkboek worden alle geheimen van het magische avond- en nachtfotografie ontrafeld. Het boek bevat 200 pagina’s vol met tips & tricks, 10 uitdagende doe-opdrachten en een uitgebreide bonus met ruim 1 uur aan videomateriaal over nabewerking.

Beschikbaar als hardcover en e-book.

MEER INFORMATIE

Praktijkboek Astrofotografie

Kijk jij altijd vol verbazing naar de sterrenhemel? In dit Praktijkboek Astrofotografie, geschikt voor de beginnende en gevorderde fotograaf, delen Renzo Gerritsen en Corné Ouwehand hun jarenlange kennis met jou. Zo leer je stap voor stap hoe je spectaculaire foto’s maakt van de nachtelijke hemel.

Beschikbaar als hardcover en e-book.

MEER INFORMATIE

Fotografie Startersboekje – 28 handige fotografiekaarten

Met het Fotografie Starterboekje maak je een vliegende start! In het boekje worden de onderwerpen besproken die voor jou als beginnend fotograaf belangrijk zijn, inclusief handige spiekbriefjes en compositietips. Beschikbaar als geprint boekje (a5) en e-book.

Meer informatie

Hulpgids: Het Blauwe Uur

Haal het maximale uit het blauwe uurtje met dit uitgebreide e-book! Om in korte tijd het perfecte plaatje te kunnen maken in het blauwe uur heb ik voor jou dit e-book geschreven. Het 50 pagina tellende e-book staat boordevol tips & tricks om de mooiste blauwe uur foto’s te maken.

Meer informatie

Hulpgids: effecten van avond- en nachtfotografie

Avondfotografie is geweldig! In dit e-book lees je wat die unieke effecten zijn die avond- en nachtfotografie zo kenmerkend maken.

Het e-book laat zien hoe deze effecten eruit zien en welke instellingen je moet gebruiken om dit in jouw foto’s toe te passen. Als je eenmaal weet hoe je dit moet toepassen kan je oneindig mooie foto’s maken. Het geeft jouw foto’s en creativiteit een enorme boost én het plezier zal zeker weten toenemen.

Meer informatie

Ook beschikbaar: Online cursus nachtfotografie

Leer van A tot Z hoe je de mooiste nachtfoto’s maakt in deze uitgebreide online cursus nachtfotografie. 

Er is ruim 4 uur aan materiaal en je hebt direct contact met de docent. Te volgen in eigen tijd en tempo. Succes gegarandeerd!

Meer informatie