Fotoclub of bedrijfsuitje?

Teambuilding workshop ‘light painting’

Teambuilding op een uitdagende manier mét een competetief element.

Jouw team gaat met verschillende lichtbronnen aan de slag. Het team moet goed met elkaar overleggen, samenwerken en communiceren om tot een juist resultaat te komen.

Workshop smartphone fotografie

Betere foto’s maken met enkel je smartphone!

Smartphones worden steeds beter, ook op fotogebied. 

Teambuilding Het Perfecte Plaatje

Ga met elkaar de strijd aan!

Jouw team gaat met verschillende lichtbronnen aan de slag. Het team moet goed met elkaar overleggen, samenwerken en communiceren om tot een juist resultaat te komen.

 

Fotoclub of bedrijfsuitje?

 

VOOR FOTOCLUBS

Organiseer een workshop en dagje uit voor leden van jouw fotoclub en profiteer van aantrekkelijke kortingen en een workshop op maat op een locatie naar keuze. Dit kan een workshop avondfotografie of lightpainting zijn in bijvoorbeeld Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. In overleg is er van alles mogelijk en aan de hand van jullie wensen stellen wij een passende workshop op. De deelnemers zullen worden verwelkomd met koffie of thee en een snack en gaan een gezellige en leerzame dag tegemoet. Is dit wat voor jouw fotoclub?

Vraag gratis een kennismakingsgesprek aan!

 

Workshop teambuilding voor bedrijven

Wij bieden een unieke teambuilding workshop aan voor jouw bedrijf door jouw medewerkers kennis te laten maken met lightpainting. Bij deze magische vorm van fotografie komt een hoop creativiteit en samenwerking kijken en in de foto’s is het mogelijk om de boodschap van het bedrijf terug te laten komen. Vaak geven wij de deelnemers een taak en die taak voeren ze uit door te schrijven met licht. Dat is moeilijker dan je wellicht zal denken. De deelnemers moeten goed met elkaar overleggen, samenwerken en duidelijk communiceren om tot een juist resultaat te komen.

Waarom gebruik maken van deze workshop?

Het is mogelijk om de boodschap van het bedrijf terug te laten komen in de foto’s die gemaakt zullen worden. De doelen en waarden kunnen bijvoorbeeld gelinkt zijn aan één of meerdere symbolen. De deelnemers laten daar vervolgens hun eigen creativiteit op los. Er wordt op een leuke manier bewust nagedacht over de doelen en waarden van het bedrijf! Daarnaast merken wij dat het een zeer positieve invloed heeft op de deelnemers. Ze hebben veel plezier tijdens de workshop en vertrekken met een grote lach op hun gezicht, vol met energie om de rest van het programma te voldoen.

Contact

In samenwerking zullen wij een te gekke workshop opzetten volledig gericht op jullie wensen. Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vraag gratis een gesprek aan!