Januari Foto Challenge

21 uitdagende opdrachten, 10 cadeautjes

Doe ook mee met de Januari Foto Challenge en begin het jaar goed! Tijdens deze challenge ga je aan de slag met je camera en leer je nieuwe technieken kennen.

DOE MEE MET DE CHALLENGE
FAQ

Dit zeggen deelnemers over onze challenge:

Gea de Boer

Hartstikke bedankt Renzo, voor de superleuke Foto Challenge! Ik heb met veel plezier meegedaan. Het was fijne inspiratie om er in deze tijd toch op uit te trekken. Super veel fantastische foto’s gezien waar ik ook nog weer heel wat van leren kan.

Danny van de Kant

Wat heerlijk om weer te stoeien, spelen en gewoon te schieten. De challenge kwam op het juiste moment voorbij!

Dank dat je me weer enthousiast hebt weten te maken voor mijn liefde om te fotograferen. Ik kan niet wachten om er met mijn camera weer op uit te kunnen.

Margriet den Hollander

Ik vond het heel leuk en leerzaam om mee te doen aan de Foto Challenge! Ik vind de challenge heel leuk, omdat je opdrachten krijgt met onderwerpen die je gewoonlijk niet fotografeert. 

21 challenges

Ontvang in januari iedere dag een uitdagende challenge

Daag jezelf uit, ga aan de slag met je camera en ontwikkel jouw fotografie op een leuke manier. Elke challenge bevat handige tips en inspiratie om de challenge uit te kunnen voeren.

10 cadeautjes

Tijdens de challenge ontvang je 10 cadeautjes t.w.v. 99,-

Het zijn handige cadeautjes die je helpen bij het verbeteren van je fotografie en kennis! Denk bijvoorbeeld aan een videoles nabewerking, een foto-beoordeling of handige spiekbriefjes.

Ontwikkel je fotografie

Het doel van de Foto Challenge is om lekker aan de slag te gaan met fotografie, nieuwe technieken te ontdekken en om bovenal plezier te hebben. Met de opdrachten en cadeautjes die wij je geven ontwikkel je je fotografie op een leuke manier.

Door deel te nemen aan de Photo Challenge treed je buiten je comfortzone. Zo kan je je creativiteit stimuleren en kom je erachter wat je wel en niet leuk vindt om te fotograferen. Belangrijker nog, je gebruikt elke dag je camera! Door je camera elke dag te gebruiken leer je je camera snel kennen en ontwikkel je je fotografisch oog.

Ik probeer de opdrachten zo te maken dat je de kans hebt om nieuwe technieken te leren en nieuwe kennis op te doen. Zo investeer je in jezelf en in je ontwikkeling als fotograaf. Genoeg redenen om mee te doen!

Aanmelden doe je al voor slechts € 9,99.

Wat ga je zoal leren?

Tijdens de challenge komen er een hoop fotografie-onderwerpen aan bod. Zo krijg je opdrachten die te maken hebben met de belichtingsdriehoek en ga je kennis maken met leuke effecten zoals Bokeh of Zoom Burst. Ook komen de onderwerpen compositie, kijken als een fotograaf en creativiteit aan bod.

Per challenge ontvang je handige tips en inspiratie om de opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Kortom: het wordt één grote leercurve!

Aanmelden voor de challenge

FAQ

Voor wie is deze challenge geschikt?

Of je nu beginnend of gevorderd bent, met een smartphone of dure camera fotografeert, iedereen mag en kan meedoen aan de Januari Foto Challenge! 

Waarom zou ik aan deze challenge meedoen?

Het doel van de Foto Challenge is om jouw camera uit het stof te trekken, lekker te gaan fotograferen en tegelijkertijd veel te leren! Dat gaat zeker lukken met deze opdrachten. Ze trekken je uit je comfortzone en laten je nieuwe technieken ontdekken. Wees niet bang, bij elke challenge worden er handige tips en inspiratievoorbeelden gegeven. Tot slot vallen er leuke prijzen te winnen.

Hoe gaat de challenge in zijn werk?

Na je aanmelding en betaling ontvang je een mail met praktische informatie over deze foto challenge. Vervolgens krijg je op 31 december de eerste challenge in je mailbox. Zo kan je alvast over de challenge nadenken en je goed voorbereiden. De andere challenges (en cadeautjes) volgen in de dagen erna tot en met 31 januari.

Als je je foto’s op sociale media wilt delen, gebruik dan de hashtags #JanuariFotoChallenge en #Avondfotografienl. Zorg ervoor dat je de instellingen van je bericht op openbaar hebt staan zodat wij, en anderen, de foto’s kunnen zien.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je voor deze challenge aanmelden via: https://avondfotografie.nl/product/februari-foto-challenge/. Voor slechts € 9,99 doe je al mee. Na je betaling ben je direct ingeschreven en ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie over de challenge. 

Hoelang duurt de Foto Challenge?

De Januari Foto Challenge duurt in totaal 31 dagen. De challenge krijg je steeds 1 dag van tevoren zodat je je alvast goed voor kunt bereiden. De eerste challenge ontvang je dus op 31 december, de tweede challenge op 1 januari, etc. 

Wanneer ontvang ik de challenge?

Je ontvangt de challenge of cadeau rond 19:00u in je mailbox. Ontvang je een challenge vandaag in de mailbox, dan is deze challenge bedoeld voor de volgende dag. Je krijgt de mail eerder, zodat je je goed kunt voorbereiden en over ideeen na kunt denken.

Moet het per se een Avond- of nachtfoto zijn?

Nee. Ondanks dat we gespecialiseerd zijn in avond- en nachtfotografie en we je er alles over kunnen leren, hoeven de foto’s niet in de avond en nacht gemaakt te worden. Dat mag ook overdag.