Masterclass avondfotografie

6 uur persoonlijke en intensieve begeleiding. Ben jij klaar voor de volgende serieuze stap?

De Masterclass Avondfotografie is voor de gemiddelde en gevorderde fotograaf en biedt het volledige pakket. We gaan zowel in op de techniek, maar ook creativiteit komt uitgebreid aan bod. We verwachten niet dat je al een expert bent, maar het is belangrijk dat je de camera goed kent zodat er meer tijd over blijft voor fotografie.

Vooraf aan de masterclass voer ik graag een persoonlijk gesprek met jou. Het is een eerste kennismaking waarin je kunt aangeven waar je tegenaan loopt en wat je precies wil leren. Dan kunnen we daar tijdens de masterclass voldoende aandacht aan besteden. Je volgt een op maat gemaakt programma.

Vooraf aan de masterclass voer ik graag een persoonlijk gesprek met jou. Het is een eerste kennismaking waarin je kunt aangeven waar je tegenaan loopt en wat je precies wil leren. Dan kunnen we daar tijdens de masterclass voldoende aandacht aan besteden. Je volgt een op maat gemaakt programma.

Wat is het verschil tussen een masterclass en een workshop?

Tijdens een workshop leer jij de basis in avondfotografie. Je krijgt een korte theorieles en vervolgens 2,5 uur persoonlijke begeleiding tijdens het fotograferen in de stad. De Masterclass Avondfotografie biedt véél meer dan dat en gaat volledig de diepte in. De theorie is uitgebreider, het praktijkgedeelte is langer met meer persoonlijke aandacht en we sluiten af met een les in nabewerking. Daarnaast is de theorie afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wanneer jij interesse hebt getoond in een masterclass voer ik graag een persoonlijk gesprek met jou. Het is een kleine kennismaking waarin je kunt aangeven wat jouw wensen zijn en waar je tegenaan loopt. Hierdoor kan ik een persoonlijk programma voor je samenstellen die we tijdens de masterclass behandelen. Doordat we met een klein gezelschap van maximaal 4 personen zijn, kan ik jou die extra aandacht geven en dieper ingaan op jouw leerpunten.

Programma – een totaalpakket

In het op maat gemaakte programma komen jouw genoemde leerdoelen gegarandeerd aan bod. Vervolgens plannen we met zijn allen een datum via datumprikker.nl waarop de masterclass kan plaatsvinden. We starten de masterclass met een kop koffie of thee en iets lekkers. De masterclass vindt plaats in Amsterdam.

Vervolgens beginnen we met een uitgebreide theorieles van 1 uur. Aan de hand van voorbeeldfoto’s en een geprint boek vol met tips (die je na afloop mee naar huis kunt nemen) leer jij alle technische kennis zoals het maken van een HDR foto en het optimaliseren van je scherpte. Ook het creatieve aspect komt aan bod met aandacht voor o.a. het kiezen van de juiste compositie.

Na dit uur brengen wij de besproken theorie in de praktijk waar we in totaal drie uur de tijd voor hebben. We doen dit voor, tijdens en na zonsondergang zodat we de balans tussen licht en donker kunnen fotograferen. We zullen enkele dingen centraal bespreken, maar tijdens de praktijk zal je ook uitgebreid persoonlijke begeleiding krijgen waarin we naar jouw problemen en doelen gaan kijken.

We sluiten de les af met 1 uur nabewerking waarin ik één van jouw foto’s nabewerk in Adobe Lightroom zodat jij je foto’s absoluut de finishing touch kunt geven.

Gedurende de masterclass is er genoeg ruimte voor een pauze en we zullen ook geen halve marathon lopen. De masterclass zal plaatsvinden in Amsterdam of een locatie naar keuze.

Alle voordelen op een rij:

  • We zijn een klein gezelschap met maximaal 4 deelnemers
  • Theorie wordt uitgebreid besproken onder het genot van koffie of thee en een snack. De theorie bestaat uit een visuele presentatie, voorbeeldfoto’s en een geprint e-book
  • Praktijkgedeelte duurt +- 3 uur
  • Extra persoonlijke aandacht vanwege kleinere groep waarin we jouw persoonlijke leerdoelen uitgebreid behandelen
  • We sluiten de masterclass af met 1 uur nabewerking in Adobe Lightroom of Adobe Photoshop waarin we één van jouw foto’s nabewerken. Je ontvangt meteen feedback over de door jou gemaakte foto
  • Na afloop ontvang je meerdere videolessen en is het altijd mogelijk om mij vragen te stellen

Investering

De masterclass is een totaalpakket inclusief hapjes en drankjes, een geprint boek vol met tips, een persoonlijk programma en een fijne, warme plek met WI-FI waar de masterclass zal plaatsvinden. Na afloop ontvang je via mail een extra videoles.

Investering: € 265,- per persoon

Btw bon mogelijk.

Geinteresseerd?

Ben je klaar voor een volgende stap? Meld je aan als geïnteresseerde via onderstaande gegevens om vragen te stellen of om een persoonlijk gesprek aan te vragen. Ik hoop dat ik snel met jou mag kennismaken.

T: +31683320592 // E: info@avondfotografie.nl