Nachtfotografie checklist: de perfecte geheugensteun – Download gratis!

Nachtfotografie is hartstikke leuk, maar ook erg technisch. De beste resultaten behaal je als je fotografeert in de handmatige stand en dat kost tijd, moeite en geduld om onder de knie te krijgen. Ik probeer het voor jou makkelijker te maken door handige tips te schrijven en door leuke workshops te geven. Om het je nóg makkelijker te maken heb ik de Nachtfotografie Checklist voor je gemaakt die je gratis kunt downloaden.

Klik hier om te downloaden
Nachtfotografie checklist Avondfotografie
Nachtfotografie checklist Avondfotografie

Nachtfotografie checklist

De checklist werkt als geheugensteuntje en helpt je om het overzicht te houden. Het vertelt je niet alleen wat je nodig hebt, maar ook welke instellingen je kunt hanteren voor de mooiste resultaten. Hoe zonde zou het zijn als je in alle haast je afstandsbediening vergeet of als je tijdens het foto’s maken even niet meer weet hoe het precies zit met de belichtingsdriehoek. Dat is nu verleden tijd. Download de checklist nu gratis! Je kunt hem overal op je telefoon bekijken of uitprinten waardoor je alle opties ook écht kunt afstrepen.

Wil je toegang tot meer gratis spiekbriefjes en e-books?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en download onze handige e-books en spiekbriefjes. Je kunt dit met één klik op je apparaat downloaden zodat je het tijdens het fotograferen kunt raadplegen als je het even niet meer weet, met o.a.

  • Belichtingsdriehoek spiekbriefjes
  • 10 tips voor optimale scherpte
  • De effecten van lange sluitertijd

Via dit formulier kan je je inschrijven voor onze bibliotheek met handige e-books en spiekbriefjes.

Nachtfotografie Checklist