Online cursus HDR fotografie

Word de baas over jouw camera en maak zelfs in de moeilijkste omstandigheden goed belichte foto’s!

Er is ruim 4 uur aan materiaal en je hebt direct contact met de docent. Te volgen in eigen tijd en tempo. Succes gegarandeerd!

Aanmelden voor de cursus

Online cursus:

 • 33 video’s en 19 leeslessen (ruim 4 uur aan materiaal)
 • 10 uitdagende doe-opdrachten met beoordeling en feedback
 • Direct beginnen na aanmelding
 • Leer in eigen tijd en tempo
 • Levenslang en onbeperkt toegang
 • Ontvang gratis updates (nieuwe video’s)

inclusief:

 • Direct contact met de docent
 • Kennisquiz na elke module
 • Persoonlijke feedback van Renzo Gerritsen
 • Online ondersteuning voor al je vragen
 • 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Dit ga je leren:

Module 1: Starten met nachtfotografie

Hoe belangrijk is apparatuur in nachtfotografie? In deze module leer je wat de benodigdheden zijn om te starten met nachtfotografie.

Module 2: Verloop van het licht

Licht in fotografie is ontzettend belangrijk. Dit geldt ook voor nachtfotografie. In deze module leer je wat de beste tijdstippen zijn om te fotograferen.

Module 1: Starten met nachtfotografie

Hoe belangrijk is apparatuur in nachtfotografie? In deze module leer je wat de benodigdheden zijn om te starten met nachtfotografie.

Module 2: Verloop van het licht

Licht in fotografie is ontzettend belangrijk. Dit geldt ook voor nachtfotografie. In deze module leer je wat de beste tijdstippen zijn om te fotograferen.

Kennistoets en uitdagende doe-opdrachten met feedback

Na elke module vind je een kennisquiz en uitdagende doe-opdracht die je in staat stellen om de theorie in de praktijk te brengen. De foto’s die je tijdens deze opdrachten maakt kan je insturen voor feedback. Fotograaf en nachtfotografie-expert Renzo Gerritsen zal aandachtig naar je foto’s kijken en je voorzien van handige feedback. Ondanks dat het een online cursus is heb je nog steeds direct contact met een docent! Zo ontwikkel je je fotografie nóg sneller.

Dit zeggen deelnemers:

Ik had al eerder ‘s nachts gefotografeerd en een fotocursus gedaan waarbij verschillende dingen werden behandeld, maar ondanks dat heb ik echt al veel nieuwe dingen geleerd! Het is ook heel fijn om die verschillende onderwerpen uitgesplitst te hebben.

Tessel

Wat heb ik genoten van de cursus! Complimenten voor de opzet en layout, maar ook voor hoe je alles vertelt. Het luistert erg prettig en ik heb er veel van opgestoken. Kan niet wachten om aan de slag te gaan met nachtfotografie!

Chantal

Het maakt op mij een zeer goede indruk. Er is veel info en Renzo presenteert op een duidelijke rustige manier, prettig om naar te luisteren. Het leukst vond ik de opdrachten, de theorie in de praktijk brengen. Bedankt Renzo!

Marc

Ontvang feedback

Uniek in deze online cursus is dat je direct contact hebt met de docent. Foto’s die gemaakt zijn naar aanleiding van deze online cursus nachtfotografie kunnen opgestuurd worden voor feedback, Je krijgt dan gericht feedback van de docent waardoor je nög sneller je nachtfotografie kunt ontwikkelen.

Meteen toegang en gratis updates

Na betaling heb je meteen toegang tot alle lessen in de online cursus nachtfotografie. Je kunt dus meteen beginnen! Daarnaast kan je de cursus in eigen tijd en tempo volgen, want je hebt levenslang toegang. Naar verloop van tijd zullen er meer video’s bij komen. Je kunt deze video’s gewoon bekijken zonder extra kosten.

Doe-opdrachten en kennisquiz

Na elke module vind je een leuke en uitdagende doe-opdracht waarbij je de theorie in praktijk kunt brengen. Daarnaast heb je bij elke module een kennisquis. Foto’s die je maakt tijdens deze doe-opdrachten kan je insturen voor feedback.

Docent: Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen, initiatiefnemer van Avondfotografie.nl, heeft zich volledig gespecialiseerd in het magische nachtfotografie. Niet alleen weet Renzo hoe je de mooiste nachtfoto’s kunt maken. Hij weet ook maar al te goed dat je bij nachtfotografie veel fouten kunt maken en dat je veel kennis van je camera nodig hebt voor een optimaal resultaat.

Vragen over fotografie kan je stellen in de Facebookgroep Avondfotografie – Avond & Nacht.

Renzo Gerritsen