Photowalk

Wellicht heb jij gezien dat wij regelmatig Photowalks in Nederland organiseren. Wat houdt een Photowalk precies in? De letterlijke vertaling is natuurlijk fotowandeling, maar het is veel meer dan dat. Lees meer over onze Photowalks / fotowandelingen.

Meer informatie

Photowalks gaan om verbinden

Er zijn een aantal redenen waarom je mee zou willen lopen met een Photowalk:

Gezelligheid

Je loopt mee met een Photowalk, omdat je bijvoorbeeld niet alleen op pad wilt of durft. Niet iedereen vindt het een fijn idee om alleen met dure fotoapparatuur rond te lopen. Anderen vinden het simpelweg niet leuk of niet gezellig genoeg. Tijdens een photowalk ben je niet alleen, maar juist gezellig met anderen. Het zou heel goed kunnen zijn dat je mensen tegenkomt die je enkel nog maar op sociale media hebt gesproken.

Leer nieuwe mensen kennen

Wat ik persoonlijk zo mooi vind om te zien tijdens de Photowalks is de verbondenheid. Je bent met mensen die dezelfde liefde delen voor fotografie net zoals jij dat doet. Wees dus niet bang dat je geen gespreksonderwerp hebt! Waar men ook vandaan komt, het is leuk om gegevens uit te wisselen zodat jullie in de toekomst contact kunnen blijven houden, of dat nu in het echte leven is of online.

Bekijk ons aanbod

Je ziet de hotspots (die anderen vaak niet zien)

Onze Photowalks worden gegeven door meerdere steden in Nederland. We proberen het steeds in een andere stad te organiseren, maar wel in steden die wij op ons duimpje kennen. Een Photowalk in Utrecht, Amersfoort of Deventer? Wij kennen de hotspots en de plekjes die niemand anders kent. Neem jij deel aan onze Photowalks? Dan ken jij die hotspots ook! Je komt gegarandeerd met mooie beelden thuis.

Stok achter de deur

Wil jij er al tijden op uit, maar laat je je steeds door iets tegenhouden? Meld je aan voor een Photowalk en plaats voor jezelf een stok achter de deur. Zie het als dé mogelijkheid om er weer eens lekker tussenuit te gaan!

Heb je even geen inspiratie of heb je alles in je eigen omgeving al gefotografeerd, ook dan is een Photowalk een uitkomst. Door deel te nemen aan een Photowalk kom je op plekken waar je niet snel naartoe zou gaan.

Je steekt er wat van op

Al ben je nog zo’n goede fotograaf, er valt altijd wat te leren, vooral van elkaar. We bezoeken dezelfde plek, maar er zijn verschillende manieren om dat te doen. Laat je fotografisch oog het werk doen, zoek unieke standpunten of stap uit je comfortzone.

Psst… Heb je stiekem niet zo’n fotografisch oog? Dan kan je altijd kijken hoe anderen te werk gaan. Wees vooral niet bang om te vragen hoe anderen het doen. Laat je inspireren, leer van elkaar en heb vooral plezier!

Neem deel aan een Photowalk

Photowalk Rotterdam

Een Photowalk in Rotterdam stelt nooit teleur! Rotterdam is een unieke stad in Nederland. Met de enorme skyscrapers, prachtige architectuur en industriele uitstraling kom je gegarandeerd met topfoto’s thuis. Loop mee met de Photowalk Rotterdam!

BEKIJK DATUMS
Photowalk rotterdam fotowandeling

Photowalk Deventer

Deventer is de oudste hanzestad van Nederland. Je kunt urenlang in het prachtige Deventer rondlopen zonder dat je je verveelt. Bezoek de Waag, de Bergkerk, de Lebuiniskerk of fotografeer de skyline vanaf De Worp. Loop mee met de Photowalk Deventer!

Bekijk de aftermovie
Photowalk Deventer

Photowalk Amersfoort

Veel historie in een klein stadscentrum; alle mooie fotolocaties bevinden zich op loopafstand. En dat zijn er een hoop! Tijdens dezse Photowalk ga je met een fotograaf mee op pad die alle mooie locaties op zijn duimpje kent. Loop mee met de Photowalk Amersfoort!

Bekijk datums
Workshop nachtfotografie avondfotografie Amersfoort Rotterdam Utrecht Amsterdam