fbpx
 

Veelgestelde vragen

Wij staan altijd voor je klaar als je vragen hebt, maar voordat je contact opneemt kan je het antwoord op je vraag wellicht al hieronder vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via onze contactpagina.

– Betaling

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er kan betaald worden via iDeal en via overboeking. Je hoeft slechts de stappen te volgen die worden gegeven bij het betalen en te kiezen voor iDeal of overboeking.

Bij overboeking kan het een dag duren voordat de betaling ontvangen is. Kies voor iDeal als je direct aan de slag wil met het lezen van ons e-book of onze online cursus.

Wil je met een ander middel betalen? Neem dan contact met ons op.

Hoe wissel ik mijn cadeaubon in?

Het is mogelijk om een product zoals het e-book of een workshop te betalen met een cadeaubon wanneer het bedrag van de cadeaubon gelijk is aan de prijs van het product. Als de prijs van de cadeaubon minder is dan het bedrag van het gekozen product, dan wordt het bedrag van de cadeaubon in mindering gebracht. We kunnen helaas geen geld teruggeven als het bedrag van de cadeaubon hoger is dan de prijs van het door jou gekozen product.

Zie hieronder waar je de code van de cadeaubon moet invullen:

– Facturatie

Staat er BTW op de factuur?

Ja, op de factuur staat vermeld hoeveel BTW er is betaald.

Kan ik een factuur op (bedrijfs)naam krijgen?

Ja, dat kan zeker. Stuur na aanmelding een bericht via ons contactformulier met de juiste (bedrijfs)gegevens. Binnen 48 uur sturen wij de factuur met juiste gegevens per e-mail toe.

Kan ik iemand anders laten betalen?

Ja. Kies in dat geval voor de optie ‘Overboeking’ bij het afrekenen. De betalingsgegevens krijg je achteraf via e-mail toegestuurd na het afronden van je bestelling. Deze gegevens kan je vervolgens doorsturen.

Opmerking: de bestelling wordt pas officieel als de betaling ontvangen is.

– Workshops

Wat is de startlocatie van de workshop?

De startlocatie vind je in de bevestigingsmail. In deze mail vind je een PDF bestand met daarin aanvullende informatie zoals startlocatie, start- en eindtijd, benodigdheden en meer. Op de workshoppagina kan je al zien welke locaties we gaan bezoeken. Lees dit PDF bestand goed door en markeer de datum in je agenda.

Hoe laat start en eindigt de workshop?

De workshop begint om 19:30u en eindigt om 22:30u. We raden je aan om minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn op de aangegeven startlocatie zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen.

Wat zijn de benodigdheden?

Voor de workshop heb je nodig:

– Een camera waarmee je handmatig sluitertijd, ISO en diafragma kunt instellen
– Een (stevig) statief
– Afstandsbediening of draadontspanner (optioneel, maar zeer handig om te hebben)

Een extra accu is ook aan te raden en zorg voor kleding passend bij het weer en de temperatuur. Heb je geen goed statief voor de workshop? Dan is het mogelijk om een statief te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat als ik geen goed statief heb?

Een goed statief is ontzettend belangrijk, want de kleinste trilling kan je foto onscherp maken. Als je twijfelt of jouw statief goed genoeg is, neem dan contact met ons op. Het is mogelijk om een statief voor de workshop te huren. Die wordt dan meegebracht door de docent.

Wat als ik vertraagd ben?

Het kan altijd voorkomen dat je om wat voor reden dan ook bent verhinderd. Neem in dat geval contact op met Renzo Gerritsen, de docent. We kunnen helaas niet teveel afwijken van de starttijd, maar de locaties zijn van tevoren bekend. Je kunt dus tijdens de workshop inspringen.

Wat als er slecht weer wordt voorspeld?

Het weer laat zich lastig lezen. Wanneer de weersvoorspellingen te slecht weer voorspellen zullen we de workshop een à twee dagen van tevoren annuleren. Je ontvangt dan een mailtje of telefoontje. We gaan dan samen op zoek naar een nieuwe datum aan de hand van een datumplanner.

Kan ik een workshop annuleren?

Het is mogelijk om een workshop na bestelling te annuleren. Let hierbij goed op de volgende voorwaarden:

– Annuleren tot 15 dagen voor de workshop krijgt u het volledige bedrag teruggestort
– Annuleren 14 tot 7 dagen voor de workshop krijgt u 50% van het bedrag teruggestort
– Annuleren 7 dagen vóór de workshop geven wij geen geld meer retour

Wanneer ontvang ik mijn gratis e-book?

Het gratis e-book t.w.v. 14,95 kan je vinden in het PDF bestand van je bevestigingsmail. Dit geeft je genoeg tijd om het e-book door te lezen en je voor te bereiden op de workshop.