Workshop nachtfotografie
Workshop lightpainting
Workshop Amsterdam Light Festival 2023-2024
FOTOGRAFIE TIPS
PRAKTIJKBOEK ASTROFOTOGRAFIE
ONLINE CURSUS NACHTFOTOGRAFIE
BOEKEN & E-BOOKS
GRATIS BIBLIOTHEEK

Over Renzo Gerritsen

Initiatiefnemer Avondfotografie.nl

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben professioneel fotograaf met een enorme voorliefde voor avondfotografie. Laat ik er niet omheen draaien; mijn eerste keer avondfotografie was een ramp! Ik had mij van tevoren goed ingelezen, maar op locatie bleek het lastiger dan gedacht. Verslagen ging ik naar huis, vastberaden om het de volgende keer beter te doen.

Ruim 10 jaar later weet ik niet alleen hoe je de mooiste avondfoto’s kunt maken, ik weet ook al te goed welke frustraties erbij komen kijken en welke fouten je kunt maken. Deze kennis en ervaring deel ik nu met jou Op Avondfotografie.nl.