Wil je je fotografie verbeteren, heb je tijd teveel of wil je simpelweg wat leuke afleiding van het dagelijkse leven? Doe dan mee met de Avondfotografie.nl Fotoweek! Je kunt je hier gratis voor inschrijven.

Fotoweek – ontvang 5 leuke fotografie opdrachten!

Op woensdag 10 t/m zondag 14 november vindt de derde editie van de Avondfotografie.nl Fotoweek plaats. Gedurende 5 dagen ontvang je elke dag een nieuwe opdracht. De eerste opdracht krijg je op 10 november, de laatste opdracht op 14 november. Het doel van de Fotoweek is om lekker aan de slag te gaan met fotografie, nieuwe technieken te ontdekken en om bovenal plezier te hebben. Je kunt het doen simpelweg omdat je fotografie leuk vindt. Ik probeer de opdrachten zo te maken dat je ook de kans hebt om nieuwe technieken te leren. Zo investeer je in jezelf en in je ontwikkeling als fotograaf. Genoeg redenen om mee te doen!

Je kunt dit alleen doen, maar het is natuurlijk ook leuk om dit samen met iemand te doen. Schrijf je samen in met vrienden, familie of de leden van de fotoclub en ontvang tegelijkertijd de opdrachten. Zo kan je lekker sparren en door elkaar geïnspireerd worden.

Wat doe ik met mijn foto’s?

Je kunt je foto’s met anderen delen. Je kunt lid worden van onze facebookgroep en jouw foto’s daarin plaatsen. Je kunt ook jouw foto’s op Instagram delen. Als je de foto’s deelt, gebruik dan de hashtags #avondfotoweek en #avondfotografienl om gezien te worden. Door je foto’s te delen kan je elkaar inspireren en elkaar om tips of feedback vragen.

Wat doe je als je geen sociale media hebt? Dan kan je de foto-opdrachten gebruiken om alsnog actief bezig te zijn of om je fotografie te ontwikkelen. Natuurlijk kan je de foto’s onderling delen met familie of vrienden of wellicht in je fotoclub.

Meedoen is gratis!

Meedoen is helemaal gratis. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan in door op onderstaande afbeelding te klikken. Heb je vragen? Dan kan je ook op deze pagina terecht.15

 

Doe mee met de fotoweek!

 

Word lid van onze facebookgroep

Deel jouw mooiste foto’s in onze interactieve facebookgroep ‘Avondfotografie – Avond & Nacht‘! Dit zijn de voordelen:

  • Krijg antwoord op al jouw vragen
  • Laat je inspireren door andere leden
  • Handige tips en laatste nieuwtjes op fotografiegebied
Word lid van onze facebookgroep