Bedankt voor je inschrijving! Download je gratis e-book!

Met dit e-book zijn onscherpe foto’s verleden tijd!

Je kunt dit met één klik op je apparaat downloaden zodat je het tijdens het fotograferen kunt raadplegen als je het even niet meer weet.

Download het e-book
10 waardevolle tips om je scherpte te verbeteren

Maak kennis met Renzo Gerritsen

Initiatiefnemer van Avondfotografie.nl.

Hallo! Mijn naam is Renzo en ik ben professioneel fotograaf met een enorme voorliefde voor nachtfotografie. Laat ik er niet omheen draaien; mijn eerste keer nachtfotografie was een ramp! Ik had mij van tevoren goed ingelezen, maar op locatie bleek het lastiger dan gedacht. Verslagen ging ik naar huis, vastberaden om het de volgende keer beter te doen.

Sindsdien ben ik getroffen door het avondfotografie virus en besteedde ik maandenlang tijd en energie in het verbeteren van mijn avondfoto’s. Ruim 6 jaar later weet ik niet alleen hoe je de mooiste avondfoto’s kunt maken, ik weet ook al te goed welke frustraties erbij komen kijken en welke fouten je kunt maken.

Deze kennis en ervaring deel ik nu met jou! Op Avondfotografie.nl vind jij alles op één plek om een vliegende start te maken.

Volg Avondfotografie.nl op social media:

Avondfotografie.nl is actief op facebook en Instagram! Dagelijks worden de nieuwste tips en de mooiste avondfoto’s geplaatst. Via de facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en lees je de laatste tips. Plaats jouw foto’s op Instagram met #avondfotografie of #nachtfotografie.

Renzo Gerritsen

Profiteer van exclusieve aanbiedingen

Let op: deze kortingen zijn exclusief voor jou, omdat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Denk er goed over na voordat je deze pagina wegklikt, want weg = weg.

Online cursus nachtfotografie

Ben je niet tevreden over je nachtfoto’s, wil je je erin verdiepen of vind je het lastig om in de M-stand te fotograferen? Ga voor de volgende stap! Volg de online cursus nachtfotografie.

Huidige prijs: 119,-,  Nu slechts 59,-!
MEER INFORMATIE

10% korting op onze e-books

Meteen starten met het ontwikkelen van je fotografie en leren in eigen tijd en tempo?

Gebruik kortingscode EBOOK10 voor 10% korting op al onze e-books!
BEKIJK ONS AANBOD

5,- korting op een workshop naar keuze

Fototograferen doe je het best door te doen en door te experimenteren!
Gebruik kortingscode WORKSHOP5 voor 5,- korting op een workshop naar keuze.
BEKIJK ONS AANBOD