Deel jouw foto’s op SpotShare! In dit artikel lees je wat SpotShare is en waarom het handig kan zijn voor jou.

SpotShare is van Nederlandse herkomst en is in het leven geroepen voor fotografen om fotogeniek Nederland te (her)ontdekken. Doordat we in Nederland wonen en werken nemen we ons mooie landje soms voor lief. Dat is zonde, want Nederland is een prachtig land met veel mooie plekken om te zien én te fotograferen! In je eentje kan je deze locaties natuurlijk niet allemaal vinden, maar wel met elkaar. Daar komt SpotShare om de hoek kijken.

 

SpotShare.nl

Vind mooie fotolocaties in Nederland

Op SpotShare delen fotografen hun foto’s gemaakt op de mooiste fotoplekjes. Dit kan in Limburg zijn, het midden van het land of Groningen. Zodra je op de homepage van SpotShare beland kan je een locatie invoeren, zoals Deventer of Amsterdam. Je krijgt dan foto’s te zien van fotografen die eerder in Deventer of Amsterdam hebben gefotografeerd en de bijbehorende locatie. Ze delen dus hun foto’s en fotolocaties met jou zodat ook jij daar een bezoek kunt brengen en jouw foto’s daar kunt maken.

Ook jij kunt meedoen

Wil jij ook je foto’s en locaties met anderen delen? Dan kan dat door je aan te melden op de website. Als je bent aangemeld kan je je foto’s uploaden en er een locatie aan vastmaken. De mensen die vervolgens zoeken op de locatie of plaats waar jij bent geweest zullen dus ook jouw foto’s zien! Zo help je niet alleen anderen, maar ook jezelf.

Blog

SpotShare heeft een blog waar je wekelijks de mooiste foto’s kunt bekijken die via SpotShare zijn ingezonden. Daarnaast kan je tips vinden over bijvoorbeeld lentefotografie en lees je meer over andere fotografen.

Wil je ook jouw foto’s en locaties delen met anderen? Bezoek dan SpotShare.nl en meld je aan! Volg SpotShare ook op Facebook en deel je foto’s op Instagram met #SpotSharenl

 

10 waardevolle tips om je scherpte te verbeteren

Gratis e-book: 10 waardevolle tips voor optimale scherpte

Zelfs de kleinste trilling kan voor onscherpe foto’s zorgen. Voorkom onscherpe foto’s door dit e-book in huis te halen! Deze 10 tips zullen jouw scherpte gegarandeerd verbeteren. Het e-book vertelt o.a. over:

  • Diafragma
  • Gebruiken van de spiegelopklapfunctie
  • Vind de sweet spot

Download hier het gratis e-book!