Kijk jij altijd vol verbazing naar de sterrenhemel? In dit Praktijkboek Astrofotografie, geschikt voor de beginnende en gevorderde fotograaf, delen twee ervaren fotografen hun jarenlange kennis met jou. Zo leer je stap voor stap hoe je spectaculaire foto’s maakt van de nachtelijke hemel. Je wordt uitgedaagd om de nachtelijke hemel te ontdekken met jouw camera. 

Praktijkboek Astrofotografie

Fotografen Renzo Gerritsen en Corné Ouwehand hebben de krachten gebundeld en samen voor jou dit praktijkboek geschreven. Met het Praktijkboek Astrofotografie willen Renzo en Corné jou motiveren om uit jouw comfortzone te stappen. Ze dagen je uit om ‘s nachts op pad te gaan en de wondere wereld van de astrofotografie te ontdekken. Doe jij mee?

In het Praktijkboek Astrofotografie leer je alles over de benodigdheden, instellingen en techniek en het tot in detail plannen van je foto. Je leert meer over nabewerking en hoe je foto’s maakt van de Melkweg, vallende sterren en het noorderlicht. Alle ingrediënten voor het maken van een waanzinnige astrofoto komen aan bod. 

Je hebt geen dure camera nodig en je hoeft ook niet naar het buitenland te reizen. Na het lezen van dit praktijkboek heb jij alle kennis in huis om de mooiste foto’s te maken van de nachtelijke hemel vanuit je eigen achtertuin. 

Bestel hier het boek als hardcover of e-book.

Let op: bij de aankoop van dit boek zijn slapeloze nachten gegarandeerd.

Praktijkboek Astrofotografie inhoudsopgave Praktijkboek Astrofotografie sterrenfotografie fotografieboek