Fotograaf Renzo Gerritsen werd in 2014 getroffen door het avondfotografie virus en heeft zich sindsdien ontzettend verdiept in deze magische tak van fotografie. Ondertussen weet Renzo alles wat er maar te weten valt over avondfotografie, inclusief alle fouten die gemaakt kunnen worden. Deze informatie heeft hij maar wat graag door aan mensen die avondfotografie net zo liefhebben als hijzelf. Met Avondfotografie.nl wil Renzo liefhebbers van avondfotografie een plek geven waar men altijd terecht kan voor vragen, inspiratie en workshops.

In de blog lees je tips en inspiratie over avondfotografie. Je leest onder andere over de instellingen, apparatuur die je nodig hebt, tips over nabewerking, over andere fotografen en nog veel meer.

We bieden ook cursussen op locatie en online. Volg een workshop avondfotografie of lightpainting op locatie of volg onze online cursus die je in eigen tijd lekker kunt bekijken. Lees je liever? Dan is ons e-book een aanrader.

Word lid van onze community!

Avondfotografie.nl is actief op Facebook en Instagram! Dagelijks worden de mooiste avondfoto’s geplaatst en ook jij kan je foto’s plaatsen. Indien gewenst kan je daar feedback op ontvangen. Via de facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en lees je de laatste tips. Deel jouw foto’s met #avondfotografie of #nachtfotografie op Instagram en maak kans om gedeeld te worden.

Wij wensen je veel fotoplezier op Avondfotografie.nl!

 

Renzo Gerritsen