Nachtfotografie is hartstikke leuk, maar ook erg technisch. De beste resultaten behaal je als je fotografeert in de handmatige stand en dat kost tijd, moeite en geduld om onder de knie te krijgen.
 
Ik probeer het voor jou makkelijker te maken door handige tips te schrijven en door leuke workshops te geven. Om het je nóg makkelijker te maken heb ik de Nachtfotografie Checklijst voor je gemaakt die je nu gratis kunt downloaden.

Nachtfotografie checklijst

De Nachtfotografie Checklijst werkt perfect als geheugensteuntje en helpt je om het overzicht te houden. Het vertelt je niet alleen wat je nodig hebt, maar ook welke instellingen je kunt hanteren voor de mooiste resultaten. Hoe zonde zou het zijn als je in alle haast je afstandsbediening vergeet of als je tijdens het foto’s maken even niet meer weet hoe het precies zit met de belichtingsdriehoek? Dat is nu verleden tijd! Download de Nachtfotografie Checklijst hier gratis. Je kunt hem overal op je telefoon bekijken of uitprinten waardoor je alle opties ook écht kunt afstrepen.

 

Nachtfotografie checklist - Avondfotografie.nl

 

Wil je toegang tot nóg meer gratis spiekbriefjes en e-books?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en download onze handige e-books en spiekbriefjes. Je kunt dit met één klik op je apparaat downloaden zodat je het tijdens het fotograferen kunt raadplegen als je het even niet meer weet, met o.a.

  • Belichtingsdriehoek spiekbriefjes
  • 10 tips voor optimale scherpte
  • De effecten van lange sluitertijd

Krijg toegang tot onze bibliotheek