Wellicht heb jij gezien dat wij regelmatig Photowalks organiseren. Wat houdt een Photowalk precies in? De letterlijke vertaling is natuurlijk fotowandeling, maar het is veel meer dan dat.

Photowalks gaan om verbinden

Er zijn een aantal redenen waarom je mee zou willen lopen met een Photowalk.

Gezelligheid

Je loopt mee met een Photowalk, omdat je bijvoorbeeld niet alleen op pad wilt of durft. Niet iedereen vindt het een fijn idee om alleen met dure fotoapparatuur rond te lopen. Anderen vinden het simpelweg niet leuk of niet gezellig genoeg. Tijdens de photowalk ben je niet alleen, maar gezellig met anderen. Het zou heel goed kunnen zijn dat je mensen tegenkomt die je enkel nog maar op sociale media hebt gesproken.

Leer nieuwe mensen kennen

Wat ik persoonlijk zo mooi vindt in te zijn tijdens mijn Photowalks is die verbondenheid. Je bent met mensen die dezelfde liefde en passie delen voor fotografie net zoals jij dat doet. Wees dus niet bang dat je geen gespreksonderwerp hebt! Misschien komen er mensen uit jouw eigen omgeving, misschien wonen ze een uurtje rijden bij jou vandaan. Hoe dan ook, het is leuk om gegevens uit te wisselen zodat jullie in de toekomst contact kunnen blijven houden, of dat nu in het echte leven is of online.

 

Photowalk Deventer

Photowalk Deventer.

Photowalks

Photowalk Amsterdam.

 

Je ziet de hotspots (die anderen vaak niet zien)

Onze Photowalks worden gegeven door meerdere steden in Nederland. We proberen het steeds in een andere stad te organiseren, maar wel in steden die wij op ons duimpje kennen. Een Photowalk in Utrecht, Amersfoort of Deventer? Wij kennen de hotspots en de plekjes die niemand anders kent. Neem jij deel aan onze Photowalks? Dan ken jij die hotspots ook! Je komt gegarandeerd met.mooie beelden thuis.

Stok achter de deur

Wil jij er al tijden op uit, maar laat je je steeds door iets tegenhouden? Meld je aan voor een Photowalk en plaats voor jezelf een stok achter de deur. Zie het als dé mogelijkheid om er weer eens lekker tussenuit te gaan!

Je steekt er wat van op

Al ben je nog zo’n goede fotograaf, er valt altijd wat te leren, vooral van elkaar. Ja, we bezoeken allemaal dezelfde plek, maar er zijn honderden verschillende manieren om dat te doen. Laat je fotografisch oog het werk doen, zoek unieke standpunten of stap uit je comfortzone.

Psst… Heb je stiekem niet zo’n fotografisch oog? Dan kan je altijd kijken hoe anderen te werk gaan. Wees vooral niet bang om te vragen hoe anderen het doen. Laat je lekker inspireren, leer van elkaar en heb vooral plezier!

Tijdens onze grote Photowalks zorgen wij ook voor leerzame demonstraties, extra begeleiders en geven we een leuke goodiebag weg.

Neem deel aan een Photowalk voor slechts 20,-

Ben je geïnteresseerd geraakt in een Photowalk? Kijk dan op deze pagina voor ons aanbod. Voor slechts 20,- loop je al mee! Dat maakt het ook een ideaal cadeau om te geven. Kan je niet op deze datums? Neem dan contact met ons op zodat wij een nieuwe datum erbij kunnen zetten.

 

10 waardevolle tips om je scherpte te verbeteren

Gratis e-book: 10 waardevolle tips voor optimale scherpte

Zelfs de kleinste trilling kan voor onscherpe foto’s zorgen. Voorkom onscherpe foto’s door dit e-book in huis te halen! Deze 10 tips zullen jouw scherpte gegarandeerd verbeteren. Het e-book vertelt o.a. over:

  • Diafragma
  • Gebruiken van de spiegelopklapfunctie
  • Vind de sweet spot

Download hier het gratis e-book!