Op zaterdag 26 oktober hielden we onze eerste Photowalk in Amsterdam. Zo’n 100+ fotografen liepen mee, een waanzinnig aantal. Bekijk enkele resultaten en reacties van deelnemers die tijdens de Photowalk hebben gefotografeerd. Wil je weten hoe de Photowalk er zelf uit zag? Bekijk dan hier het fotoverslag. Ben jij er de volgende keer ook bij?

 

Groepsfoto Photowalk Amsterdam

Joke Ligthart-Wognum

 

Joke Ligthart-Wognum

“Vanavond mee gedaan aan de Photowalk Amsterdam georganiseerd door Renzo Gerritsen en Quentin Rademaker. Er kwamen ruim 130 man/vrouw op af. Wat een drukte, zag m’n geest al dwalen om overal een plekje te kunnen vinden met al die statieven. Maar gaandeweg loste dit zich vanzelf op net als in een file. Dit is mijn bijdrage, ontzettend genoten en bedankt!!!!”

Mirjam Boerhoop

“Een ervaring rijker: tijdens de Nacht van de Nacht heb ik meegedaan aan de Photowalk in Amsterdam. Erg leuk om te doen, zelfs met meer dan 100 deelnemende fotografen! Heerlijk bezig zijn met lange sluitertijden, volgens mij goed het sfeertje van Amsterdam vastgelegd. Druk, maar echt gezellig!”

 

Photowalk Amsterdam

 

Yaffa Co

“Heel veel dank voor de fotowandeling van gisterenavond. Het was een bijzondere beleving en ik heb veel geleerd. Wie had gedacht dat ik zulke mooie foto’s zelf kon maken.”

Jolanda van der Wal – Tichelaar

“Gisteravond was zeer geslaagd!”

 

Yaffa Co

 

Mike Bot

“Was een superleuke fotowandeling. Erg leerzaam en leuk om nieuwe fotocollega’s te ontmoeten. Nogmaals dank voor de organisatie!”

Arjan Keers

“Afgelopen zaterdagavond ben ik met een aantal leden van de Almeerse fotoclub meegelopen met de Photowalk door Amsterdam. Leuke en gezellige avond gehad!

 

Photowalk Amsterdam

Arjan Keers

 

10 waardevolle tips om je scherpte te verbeteren

Gratis e-book: 10 waardevolle tips voor optimale scherpte

Zelfs de kleinste trilling kan voor onscherpe foto’s zorgen. Voorkom onscherpe foto’s doordit e-book in huis te halen! Deze 10 tips zullen jouw scherpte gegarandeerd verbeteren. Het e-book vertelt o.a. over:

  • Diafragma
  • Gebruiken van de spiegelopklapfunctie
  • Vind de sweet spot

Download hier het gratis e-book!</strong